top of page

PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE


Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”, ediţia a 50-a, jubiliară, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează

PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE

Romanțele în primă audiție trebuie expediate până la data de 20 iunie 2017 pe adresa: Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, Bd. Regele Carol I, nr. 43, Târgoviște, jud. Dâmbovița.

Concursul de Creație este deschis atât compozitorilor și textierilor profesioniști, membri ai uniunilor de creație, cât și celor amatori.

SPONSOR OFICIAL: COTNARI

Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”, ediţia a 50-a, 2017, este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România, cu Uniunea Muzicienilor din Moldova, în parteneriat cu Societatea Română de Radiodifuziune și cu TVR - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara și Târgu-Mureș.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page