top of page

Stand al Festivalului Național „Crizantema de aur” la ART SAFARI 2017


În cadrul evenimentului ART SAFARI 2017, va avea loc prezentarea standului expozițional dedicat Festivalului Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”, în data de 24 mai, începând cu ora 17:00. Evenimentul este organizat de Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanței” Târgoviște, cu sprijinul Comisiei Naţionale a României pentru UNESCO și al Federației Europene a Asociațiilor, Centrelor și Cluburilor pentru UNESCO, sub al căror patronaj se desfășoară, și în acest an, Art Safari.

Prin acest eveniment, dorim să promovăm cea de-a 50-a ediție a Festivalului Național de Interpretare și Creație a Romanței Românești „Crizantema de Aur”, care se va desfășura în municipiul Târgoviște, în perioada 19-21 octombrie 2017, sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO. Organizatorii festivalului sunt: Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” din Târgoviște, în colaborare cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și în parteneriat cu Radio România și cu TVR prin posturile regionale din Iași, Cluj, Craiova, Timișoara și Târgu Mureș.

Festivalul Național „Crizantema de Aur” este cel mai longeviv eveniment muzical din România, pe care ni-l dorim de o calitate artistică deosebită, în special la ediția din acest an, care marchează Jubileul de Aur. Precizăm că, în anul 2016, am demarat procedurile oficiale la Ministerul Culturii și la Comisia Națională a României pentru UNESCO în vederea înscrierii ROMANȚEI ROMÂNEȘTI Lista Reprezentativă UNESCO a Patrimoniului Cultural Imaterial al Umanității.

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page