top of page

PRESELECŢII REGIONALE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE


ANUNŢ

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 51-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează

PRESELECŢII REGIONALE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE


- la Constanţa, preselecţie regională, în data de 30 aprilie 2018, la ora 11.00, la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, Strada Mircea cel Bătrân nr. 97.

- la Craiova, preselecţie regională, în data de 19 mai 2018, la ora 11.00 la Opera Română Craiova, adresa Str. Mihai Viteazul, nr. 7, Craiova, Dolj.

- la Cluj, preselecţie regională, în data de 23 mai 2018, la ora 11.00 la sala Radio România Cluj, adresa Str. Donath nr. 160, Cluj Napoca.

- la Iaşi, preselecţie regională, în data de 25 mai 2018, la ora 12.00 la Ateneul din Iaşi, adresa Strada Ion Creangă nr. 14, Iaşi.

- la Bucureşti, preselecţie regională, în data de 31 mai 2018, la ora 11.00 la Radio România, studioul T3 adresa Strada G-ral Berthelot, nr. 60-64, Bucureşti.

- la Târgovişte, preselecţie regională, în data de 2 iunie 2018, la ora 11.00 la Casa Romanţei, Bd. Regele Carol I, nr. 3, Târgovişte, jud. Dâmboviţa

- la Chişinău, preselecţie regională, realizată în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Moldova, la sediul Filarmonicii Naţionale „Serghei Lunchevici” din Chişinău (persoană de contact: director Svetlana Bivol).


Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și în parteneriat cu Radio România și cu Televiziunea Română - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara și Târgu-Mureș.

Ediţia din acest an are drept temă „Romanţa ne uneşte” şi este dedicată celebrării Centenarului Marii Uniri de la 1918 şi Anului European al Patrimoniului Cultural.

Sponsor oficial: COTNARI.Cu deosebită stimă,

Director artistic

Alina Mavrodin Vasiliu


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page