top of page

VIDEO :: Preselecții Regionale pentru Concursul de Interpretare - Festivalul Național de Romanțe „Cr


Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 52-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează

PRESELECŢII REGIONALE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE

- la Cluj, preselecţie regională, în data de 30 mai 2019, la ora 10.00 la sala Radio România Cluj, adresa Str. Donath nr. 160, Cluj Napoca.

.- la Iaşi, preselecţie regională, în data de 31 mai 2019, la ora 11.00 la Casa de Cultură a Studenților, din Iaşi, adresa Strada Vasile Conta, nr. 30, Iaşi.

- la Bucureşti, preselecţie regională, în data de 14 iunie 2019, la ora 11.00 la Radio România, studioul T3 adresa Strada G-ral Berthelot, nr. 60-64, Bucureşti.

- la Constanţa, preselecţie regională, în data de 15 iunie 2019, la ora 14.00, la Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski” din Constanţa, Strada Mircea cel Bătrân nr. 97.

- la Târgovişte, preselecţie regională, în data de 21 iunie 2019, la ora 11.00 la Casa Romanţei, Bd. Regele Carol I, nr. 3, Târgovişte, jud. Dâmboviţa

- la Craiova, preselecţie regională, în data de 28 iunie 2019, la ora 11.00 la Opera Română Craiova, adresa Str. Mihai Viteazul, nr. 7, Craiova, Dolj.

- la Chişinău, preselecţie regională, realizată în perioada 15-25 iunie 2019, în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău (organizator și persoană de contact: Președinte – Director: Svetlana Bivol).

Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Ministerul Culturii și Identității Naționale, cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și în parteneriat cu Radio România și cu Televiziunea Română - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș și Moldova.


Ediţia din acest an este dedicată celebrării prin Romanță a Patrimoniului muzical și poetic național și Anului omagial al satului românesc.

Sponsor oficial: COTNARI.


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page