top of page

PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE - Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a
ANUNŢ

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei “Crizantema de Aur”, ediţia a 53-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează


PRESELECŢIA NAȚIONALĂ PENTRU CONCURSUL DE CREAȚIE

Romanțele în primă audiție trebuie expediate până la data de 20 iunie 2020 prin poștă și prin e-mail la următoarele adrese:

- prin poştă/curier la Centrul Cultural pentru UNESCO „Cetatea Romanţei” Târgovişte, str. Tudor Vladimirescu, nr. 46A, et. 2, Târgovişte, jud. Dâmboviţa, cu menţiunea - pentru Festivalul Naţional de Romanţe „CRIZANTEMA DE AUR” 2020, Concursul de Creaţie,

- pe e-mail la adresa centrul.cultural.unesco.tgv@gmail.com


Precizare: Având în vedere situația de criză cauzată de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii Festivalului au în vedere și varianta desfășurării preselecției în sistem online, cu respectarea calendarului precizat în Regulament. Detaliile tehnice vor fi anunțate pe site-ul www.crizantemaaur.ro și www.centrulunescotgv.ro și vor fi stabilite împreună cu directorul artistic al Festivalului.


Concursul de Creație este deschis atât compozitorilor și textierilor profesioniști, membri ai uniunilor de creație, cât și celor amatori.

Condiţiile de participare la PRESELECŢIA NAȚIONALĂ pentru Concursul de Creație a Romanţei sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.centrulunescotgv.ro.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Ministerul Culturii, cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și în parteneriat cu Radio România și cu Televiziunea Română - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș și Moldova.


Cu stimă,

Director artistic

Alina Mavrodin VasiliuFeatured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page