top of page

PRESELECŢII REGIONALE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE - Festivalul Naţional de Interpretare şi Crea
ANUNŢ

Festivalul Naţional de Interpretare şi Creaţie a Romanţei „Crizantema de Aur”, ediţia a 53-a, desfășurată sub patronajul Comisiei Naționale a României pentru UNESCO, organizează

PRESELECŢII REGIONALE PENTRU CONCURSUL DE INTERPRETARE


* CLUJ, miercuri, 20 mai 2020, ora 11.00, sala Radio România Cluj, Str. Donath nr. 160.

ä IAŞI, vineri, 22 mai 2020, ora 11.00, Școala Populară de Arte „Titel Popovici”, str. Mihail Sturza, nr.43.

* CRAIOVA, vineri, 29 mai 2020, ora 12.00, Opera Română Craiova, Str. Mihai Viteazul, nr. 7.

* BUCUREŞTI, joi, 11 iunie 2020, la ora 11.00, Radio România, studioul T3, Strada G-ral Berthelot, nr. 60-64.

* CONSTANŢA, vineri, 12 iunie 2020, ora 10.00, Teatrul de Operă şi Balet „Oleg Danovski”, Strada Mircea cel Bătrân nr. 97.

* TÂRGOVIŞTE, vineri, 19 iunie 2020, ora 11.00, Muzeul „Casa Romanţei”, Bd. Regele Carol I, nr. 3.

* CHIŞINĂU, perioada 01-15 iunie 2020, în colaborare cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și cu Filarmonica Naţională „Serghei Lunchevici” din Chişinău (organizator și persoană de contact: Președinte – Director: Svetlana Bivol).


Precizare: Având în vedere situația de criză cauzată de pandemia de coronavirus SARS-CoV-2, organizatorii Festivalului au în vedere și varianta desfășurării preselecțiilor în sistem online, cu respectarea calendarului preselecțiilor regionale, precizat în Regulament. Detaliile tehnice vor fi anunțate pe site-ul www.crizantemaaur.ro și www.centrulunescotgv.ro și vor fi stabilite împreună cu directorul artistic al Festivalului.


Condiţiile de participare la PRESELECŢIILE REGIONALE pentru Concursul de Interpretare a Romanţei Româneşti sunt prevăzute în REGULAMENTUL OFICIAL al Festivalului Naţional “Crizantema de Aur” postat pe site-ul www.crizantemaaur.ro și pe site-ul www.centrulunescotgv.ro.

Festivalul este organizat de Consiliul Local Târgoviște, Primăria Municipiului Târgoviște, Consiliul Județean Dâmbovița, Centrul Județean de Cultură Dâmbovița și Teatrul „Tony Bulandra” Târgoviște, în colaborare cu Ministerul Culturii, cu Uniunea Compozitorilor și Muzicologilor din România și cu Uniunea Muzicienilor din Moldova și în parteneriat cu Radio România și cu Televiziunea Română - posturile regionale Iași, Cluj, Craiova, Timișoara, Târgu-Mureș și Moldova.


Cu stimă,

Director artistic

Alina Mavrodin Vasiliu

Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
No tags yet.
Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page